Hola nois i noies! Sóm un grup d’estudiants de la URV que ens hem proposat que el medi ambient i les noves tecnologies caminin juntes amb un objectiu en comú , fomentar l’educació ambiental. Us facilitarem tot un ventall de recursos informàtics que podreu utilitzar perquè els més petits puguin aprendre d’una manera lúdica, la importància del medi ambient.

dilluns, 7 de juny del 2010

Projecte 1x1

Check out this SlideShare Presentation:

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hola nois! M'agrada el vostre bloc i les vostres propostes però hi ha un tema amb el qual discrepo. La instal·lació d'antentes que permetin la connexió per wifi cada vegada va en augment de manera que des de l'estat s'està parlant de col·locar-lo en totes les escoles (sobretot per interessos econòmics de certes empreses). Això significa que tots els nens i nenes estaran sotmesos continuadament a aquestes ones radioactives. S'estan fent estudis sobre els seus efectes sobre la salut i semblen ser molt greus, s'està parlant de canvis en les funcions cognitives,induccions al càncer, i canvis biològics dins de la cèl·lula. Al Regne Unit molts professors ja alerten que els estan enmalaltin i sobretot la preocupació serà encara més greu pels petits, que encara se'ls està formant el crani, és més prim i aboserveixen més radiació que els adults. És, per tant, un tema d'ALERTA i PREOCUPACIÓ! I la solució és ben senzilla: internet per cable! VIGILEM SISPLAU, hi ve en joc la SALUT de les futures generacions!
    Aquí us deixo un vídeo d'interès, d'on n'he tret informació (8 primers minuts):
    http://video.google.es/videoplay?docid=1754102982255927281&ei=ajXfSvPcHqS-2wKLkdHjCw&q=PANORAMA+BBC+WIFI+A+WARNING+SIGNAL#

    Tobareu altres pàgines amb més informació a partir d'aquest link:
    http://www.fapac.cat/node/5632 on es planteja "No es tracae de prescindir de les noves tecnologies, es tracta d'aplicar el principi de precaució d’acord amb el que requereix la Agencia Europea del Medi Ambient de la Unió Europea per evitar problemes de salut dels nostres fills en cas de que es confirmi que les ones electromagnètiques són nocives. Perquè no es realitza la connectivitat a Internet mitjançant cable?".

    MARTA, Sant Sadurní d'Anoia.

    ResponElimina
  3. Gràcies Marta pel teu comentari.

    Si és cert que les antenes WIFI estan poc estudiades a com ens afecta a les persones i que a vegades l'accés de motivació en crear recursos per una millor educació es fa sense tenir en compte els efectes que pot comportar.

    T'agraïm que ens hagis facilitat enllaços on es poden veure estudi sobre les conseqüències que comporta, i que sigui una porta per la reflexió de l'instal·lació del WIFI a l'escola.

    ResponElimina

 
frases