Hola nois i noies! Sóm un grup d’estudiants de la URV que ens hem proposat que el medi ambient i les noves tecnologies caminin juntes amb un objectiu en comú , fomentar l’educació ambiental. Us facilitarem tot un ventall de recursos informàtics que podreu utilitzar perquè els més petits puguin aprendre d’una manera lúdica, la importància del medi ambient.

diumenge, 9 de maig del 2010

JClic

El JClic, és un entorn per la creació, realització i avaluació de diversos tipus d’activitats educatives multimèdia (puzles, exercicis de text, paraules creuades, etc.), desenvolupat en el llenguatge de programació Java. El projecte JClic és una evolució del programa Clic 3.0. Molts educadors i educadores l’utilitzen per crear activitats didàctiques interactives on es treballen aspectes procedimentals de diverses àrees del currículum.

El JClic està format per quatre aplicacions:

1. JClic applet: Un "applet" que permet incrustar les activitats JClic dins d’una pàgina web.
2. JClic player: Un programa independent, que un cop instal•lat permet realitzar les activitats des del disc dur de l’ordinador sense que calgui estar connectat a Internet.
3. JClic author: L’eina d’autor que permet crear, editar i publicar les activitats d'una manera més senzilla, visual i intuïtiva.
4. JClic reports: Un mòdul de recollida de dades i generació d’informes sobre els resultats de les activitats fetes pels alumnes.

La primera aplicació (l'applet) es descarrega automàticament la primera vegada que es visita alguna pàgina que contingui un projecte JClic. Els altres tres es poden instal•lar a l’ordinador mitjançant Java WebStart.

  • Més informació a:
ZonaClic

¿Qué es el programa JClic?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
frases