Hola nois i noies! Sóm un grup d’estudiants de la URV que ens hem proposat que el medi ambient i les noves tecnologies caminin juntes amb un objectiu en comú , fomentar l’educació ambiental. Us facilitarem tot un ventall de recursos informàtics que podreu utilitzar perquè els més petits puguin aprendre d’una manera lúdica, la importància del medi ambient.

dijous, 6 de maig del 2010

Els Quaderns Virtuals

Els Quaderns Virtuals són un recurs creat per la Generalitat de Catalunya (Departament d'Educació), que permet al professorat cerar diferents tipus d'activitats educatives multimèdia per a l'alumnat.

L'eina disposa de diverses aplicacions: l'editor (que ens permet elaborar els nostres propis Quaderns personalitzats), el visualitzador (a través del qual podem veure i modificar el contingut) i la Biblioteca d'activitats (on hi podem trobar diferents Quaderns Virtuals classificats per àrea, idioma i nivell). Els Quaderns ens permentes treballar o bé en línia, o bé a través de la seva instal·lació a un ordinador.

Es tracta d'un recurs molt útil per a l'ensenyament ja que permet adaptar els continguts i la metodologia a un grup concret i posteriorment avaluar el seu procés d'aprenentatge. Al mateix temps, si aquesta eina es dissenya correctament, ens permet treballar diferents competències bàsiques incloses en el Currículum d'Educació Primària (el tractament de la informació i la competència digital, la competència d'aprendre a aprendre, l'autonomia i la iniciativa personal, etc).

Si esteu interessats en conèixer més a fons el món dels Quaderns Virtuals, us passem l'enllaç a partir del qual podreu accedir a la creació del recurs i també a la biblioteca.

http://clic.xtec.cat//qv_web/ca/qv.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
frases